Povestea mea

Carisma este bucuria de a împărți descoperirea mea cu toate femeile care cred în frumusețea care vine din interior și în puterea ingredientelor naturale.

Am descoperit cosmeticele coreene Sooin/ Coreana în una din călătoriile mele în Japonia, unde am aflat că erau cel mai vândut brand și erau apreciate unanim, atât de femei mature, cât și de fiicele sau mamele lor.

Eu sunt Mihaela și te invit într-o călătorie a frumuseții, ghidată de echilibru și presărată cu povești și ingrediente exotice.

Valorile noastre

Ingrediente naturale
Produse sigure
Acreditate în UE
Testate personal

Am testat peste un an fiecare dintre aceste produse pe propria piele, cât și pe doamnele și domnișoarele din familia mea, inclusiv pe sora mea care are o piele extrem de sensibilă.

Pentru fiecare problemă a tenului (deshidratare, piele crăpată, riduri) există o combinație de ingrediente care să contracareze efectele trecerii timpului, dar și a agresiunilor mediului. Mai mult, toate produsele sunt certificate pentru a fi folosite și de femeile gravide.

După ce m-am îndrăgostit de aceste produse, a încolțit ideea de a le aduce mai aproape de fiecare femeie care își dorește o piele pentru care nu mai este nevoie de fond de ten. După îndeplinirea tuturor formalităților legale de certificare ca importator în UE, am bucuria și plăcerea de a fi unic importator pentru Europa.

Despre produsele cosmetice coreene

Sunt un trend ce au luat amploare din ce in ce mai mult si la noi in tara.

Femeile din Coreea si Tara Soarelui Rasare (Japonia) au acordat, inca din vechi timpuri, o importanta deosebita frumusetii in general si „ingrijirii pielii” in particular.

In Coreea de Sud industria cosmetica este adaptata nevoii femeilor de a avea un ten cu un aspect cat mai natural si cat mai sanatos.

In concluzie, nu este un secret faptul ca cele mai bune si inovative produse pentru ingrijirea pielii, provin din Coreea iar coreencele sunt renumite pentru pilea lor stralucitoare, care se obtine printr-un regim unic. Este un proces mai extins decat cel obisnuit ( implicand cativa pasi stricti de ingrijire a pielii – un obicei ) ceea ce poate parea descurajant la inceput.

Contactează-ne!

    Back to Top
    Coș de cumpărături
    Închide

    Niciun produs în coș.